Reserveer nu

Apollo Hotels & Resorts kiest voor Douwe Egberts

Apollo Hotels & Resorts kiest voor Douwe Egberts

Vanaf heden wordt in alle bedrijven van Apollo Hotels & Resorts, Douwe Egberts koffie geschonken. Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een groep van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. De keten exploiteert momenteel elf hospitality bedrijven, waaronder het bekende wellnessresort Thermae 2OOO in Valkenburg en het Golden Tulip Apollo Amsterdam, en heeft een twaalfde hotel in ontwikkeling dat in 2011 in Amsterdam Zuid-Oost zal openen. 

De exclusieve samenwerking met de nieuwe koffieleverancier is getekend voor de komende 3 jaar. Alexander Kluit van Apollo Hotels & Resorts is trots op de partnership: “Iedere vestiging van onze groep is volkomen uniek, met een eigen karakter, invulling en sfeer. De merken van Douwe Egberts passen wat dat betreft naadloos in ons portfolio. Het feit dat we nu in alle bedrijven DE-koffie gaan schenken betekent een belangrijke stap in ons streven onze gasten constante en optimale kwaliteit te leveren.”

Op de foto (v.l.n.r.): Bas van Exel ( Accountmanager Hotels Douwe Egberts Coffee Systems), Alexander Kluit (Business Area Manager Apollo Hotels&Resorts).

< Terug naar nieuwsoverzicht