Reserveer nu

Apollo Hotels & Resorts en Thermae 2OOO doneren €25.000 aan Stichting Pink Ribbon

Apollo Hotels & Resorts en Thermae 2OOO  doneren €25.000 aan Stichting Pink Ribbon

Apollo Hotels & Resorts en Thermae 2OOO hebben het afgelopen jaar €25.000 ingezameld voor Stichting Pink Ribbon om hiermee aandacht te vragen voor borstkanker. Gisteren was de feestelijke dag en overhandigden beide bedrijven gezamenlijk de cheque.

De rode draad van de campagne is Slapen en relaxen voor Stichting Pink Ribbon.
Apollo Hotels & Resorts verkocht via de website speciale Pink Ribbon hotelarrangementen en speciaal ontworpen “sweet dreams” kussenslopen. 10% van de opbrengst ging hiervan naar Stichting Pink Ribbon. Thermae 2OOO bracht een wellness arrangement op de markt en zamelde daarnaast geld in via een event waar onder meer een veiling werd gehouden.

Francesco Monaco, Managing Director Apollo Hotels & Resorts: “De keuze voor Stichting Pink Ribbon hebben wij zeer bewust gemaakt omdat wij vierkant achter hun doelstellingen staan. Wij vinden het van groot belang bij te dragen aan het inzamelen van donaties om zo de financiering van zorg- en voorlichtingsprojecten en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker mogelijk te maken. Ook dit jaar zullen wij ons volop inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Ondermeer door de verkoop van exclusieve Pink ribbon arrangementen en een grootschalige inzamelingsactie via onze Facebook pagina. Gedurende oktober, borstkanker maand, doneren wij € 1,- per nieuwe Facebook fan.”

Ook Thermae 2OOO zal de samenwerking met Stichting Pink Ribbon verlengen. Pauline Verhoef, commercieel directeur van Thermae 2OOO: “Dit jaar hebben we iets bijzonders in petto voor Stichting Pink Ribbon. We zullen inhaken op de trend dat volwassen vrouwen in een steeds drukkere levensstijl verzeild raken: een hoge workload, een traditioneel huishouden waarin vrouwen de hoofdrol spelen en de strenge eisen van de maatschappij rondom het uiterlijk van vrouwen, zijn hier schuldig aan. Thermae 2OOO wil aan deze vrouwen de boodschap geven om zo nu en dan hun eigen lichaam centraal te stellen.”

< Terug naar nieuwsoverzicht