Reserveer nu

Apollo Hotel Groningen verwelkomt de eerste gasten

Apollo Hotel Groningen verwelkomt de eerste gasten

Groningen, 25 juni - Met een brede glimlach en een grote bos bloemen stond Herman van der Poel, trotse manager van Apollo Hotel Groningen, bij de entree van het gloednieuwe hotel op de eerste gast te wachten op 25 juni. Na een flinke transformatie is het hotel, gevestigd in het markante complex La Liberté eindelijk geopend. De laatste spreekwoordelijke punten zijn deze week op de i gezet. Het hotel is nu volledig operationeel met 105 moderne kamers, twee meetingrooms, een bar met restaurant, een fitnessruimte en privé parkeerplaatsen.  


TT Assen
Komend weekend strijkt de jaarlijkse motorrace TT Assen neer op het circuit in Drenthe. Vanwege de TT zit het hotel bijna vol en kan het team meteen vol aan de bak. “We moesten en zouden opengaan met de TT, een ambitieuze deadline maar zo is ons team. De laatste dagen voor de opening is er nog keihard gewerkt om alles gereed te maken. Vorige week liepen we nog met grote dozen en meubilair te sjouwen en nu ontvangen we onze eerste gasten”.

Hoogtepunt
Dit is het moment waar we naar toe hebben geleefd. “De feestelijke pre-opening een maand geleden was al een bijzondere fase in de transformatie, maar de eerste gasten ontvangen is toch wel het absolute hoogtepunt”, aldus Herman van der Poel. “Komend weekend hebben we geen hotel vol met bouwvakkers maar vol hotelgasten. Het team is er helemaal klaar voor!”

Over Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen is alles wat niet verwacht wordt van Apollo Hotels & Resorts. Het is een hotel met een Groningse twist, waar iedereen verwelkomd wordt in het Grunnings. Gevestigd in La Liberté, ontworpen door de Franse en eigenzinnige toparchitect Dominique Parrault, is het hotel onmiskenbaar vanaf de snelweg. De eigenzinnigheid van de architect is teruggebracht in het hele hotel en op de eigen website (www.apollohotelgroningen.nl). Apollo Hotel Groningen beschikt over 105 moderne kamers, een restaurant op de derde etage, een terras, twee vergaderzalen, een fitnessruimte en 70 privé parkeerplaatsen. Op 17 september vindt de officiële en besloten opening van het hotel plaats.

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre. Apollo Hotel Groningen is het dertiende hotel van de onderneming. 

< Terug naar nieuwsoverzicht