Reserveer nu

Apollo Hotel De Beyaerd officiële trouwlocatie

Apollo Hotel De Beyaerd officiële trouwlocatie

HULSHORST - Met een handtekening van de Nunspeter burgemeester D.H.A. van Hemmen was het een feit: Apollo Hotel De Beyaerd heeft vanaf heden de status van officiële trouwlocatie. Hiermee kan De Beyaerd alle facetten van ‘de mooiste dag van uw leven’ verzorgen.  

De Beyaerd is een populaire trouwlocatie. Gasten en bruidspaar kunnen hier genieten van een mooie ontvangst en een goed verzorgd diner in diverse prijsklassen. Ook kiezen veel bruidsparen voor De Beyaerd als receptie- en/of feestlocatie. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar met ieder een eigen sfeer en formaat. Daarnaast is het een voordeel dat gasten en bruidspaar hier kunnen overnachten. De Beyaerd beschikt namelijk over 91 tweepersoons hotelkamers, inclusief een romantische bruidssuite. Kleinere gezelschappen kunnen verblijven in Villa De Beyaerd. Met vijf tweepersoonskamers en een eigen keuken is dit ook een zeer geschikte locatie voor een vrijgezellenfeest. Het naastgelegen outdoor centrum kan bijdragen aan de invulling van deze dag.

“De vraag om alles op één locatie te doen, zodat gasten niet hoeven te reizen, groeide”, vertelt Klaas Jan Paarlberg, directeur van Apollo Hotel De Beyaerd. “Bij ons was bijna alles mogelijk, behalve het officiële voltrekken van het huwelijk. Daarvoor moesten mensen uitkijken naar een andere locatie.” De Beyaerd is blij dat ook dit onderdeel op het complex kan plaatsvinden. “Het hoofdgebouw beschikt over een prachtige serre met glazen dak en een trouw-tuin. Aansluitend kunnen mensen in de aangrenzende huiskamer met elkaar proosten op het geluk van het bruidspaar. Het is een unieke plek om elkaar het ja-woord te geven.”

De vergunning werd donderdag 6 februari om 14.00 uur getekend door burgemeester Van Hemmen. Paarlberg is, samen met al het personeel van De Beyaerd aan de Harderwijkerweg 497 in Hulshorst , erg blij met deze status. “Hiermee komen we tegemoet aan de wens van onze gasten. Iets wat we graag doen!”

Wilt u meer informatie over uw huwelijksfeest bij De Beyaerd neem dan contact op via 0341-451541 of  via de website www.apollohotelsresorts.com/hulshorst. Bel nu en maak gebruik van de actie ‘Bruiloft boeken is Maatpak uitzoeken’. Apollo Hotel De Beyaerd is u graag van dienst. 

< Terug naar nieuwsoverzicht