Reserveer nu

Apollo Hotel Breda City Centre ontvangt haar eerste gast

Apollo Hotel Breda City Centre ontvangt haar eerste gast

Breda, 14 augustus 2009 –Met een grote bos bloemen en een fles Champagne stond Natasja Visser, de trotse manager van het Apollo Hotel Breda City Centre, bij de entree van het hotel haar eerste gast voor de nieuwe kamers op te wachten. De heer Koffeman, een trouwe vaste gast van het hotel, was de gelukkige.

De laatste dagen voor de opening is er hard gewerkt om alles klaar te hebben om de gasten te ontvangen. Het Apollo Hotel Breda City Centre heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Het hotel beschikt na de uitbreiding van 48 design kamers en vijf splinternieuwe vergaderzalen over totaal 88 hotelkamers en maar liefst 13 vergaderzalen. Tevens zijn de bar, restaurant en lobby gerestyled . De renovatie van het huidige pand heeft de afgelopen 4 weken plaatsgevonden, het was vooral nog even spannend of de doorgang tussen de beide panden, welke afgelopen maandag is gerealiseerd, op tijd klaar zou zijn.

Glimlachend vertelt zij “we hebben tijdens de renovatie van de lobby veel van onze gasten verlangd, maar doordat het bouwteam het projekt in zeer korte tijd heeft weten te realiseren en de tomeloze inzet van onze medewerkers, hebben wij de overlast tot een minimum kunnen beperken”. 
“De gasten die wij de afgelopen dagen al hebben ontvangen in de bar en restaurant zijn allen heel erg enthousiast over het eindresultaat.”

Kennismakingsaanbieding
Om alle huidige klanten van Apollo Hotel Breda City kennis te laten maken met de nieuwe kamers van het hotel is een een speciale aanbieding gelanceerd: “we ontvangen onze gasten in de maanden augustus en september voor een speciaal openingstarief van € 85,- inclusief uitgebreid ontbijtbuffet”.

Over Apollo Hotel Breda City Centre
Het Apollo Hotel Breda City Centre is gevestigd op het Stationsplein in het oude hoofdpostkantoor van Breda. Het pand is gebouwd in 1934. De accenten van het postkantoor zijn nog steeds terug te vinden in het hotel. Het pand diende tot 1970 als postkantoor en heeft daarna heeft het een tijd leeg gestaan. In 1987 is het pand verkocht aan de Nederlandse spoorwegen en iets later is het omgebouwd tot hotel. Het hotel heeft verschillende namen gedragen: Mercury, Pullman, Mercure en uiteindelijk de naam Apollo Hotel Breda City Centre. 

Over Apollo Hotels & Resorts
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com)is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. Iedere vestiging is volkomen uniek, met een eigen karakter, invulling en sfeer. Absoluut een bron van inspiratie voor een gastvrij verblijf. 

< Terug naar nieuwsoverzicht