Reserveer nu

Apollo Hotel Breda City Centre officieel geopend

Apollo Hotel Breda City Centre officieel geopend

Breda, 4 maart 2010 – Met het sabreren van een fles Champagne door demissionair wethouder Willems, werd het nieuwbouwproject van Apollo Hotel Breda City Centre op donderdag 4 maart 2010 officieel in gebruik genomen. Het hotel ligt direct naast centraal station Breda en is het eerste vastgoed dat door NS wordt opgeleverd binnen Via Breda: het grootste project dat Breda in haar bestaan realiseert.

“Na de overname van het hotel door Apollo Hotels & Resorts, begin 2007, is er veel veranderd: een andere naam, een nieuwe organisatie, de renovatie van de gehele begane grond en de bouw van de nieuwe hotelvleugel. Het is met recht een tophotel in het centrum van Breda. Ik vind het bijzonder dat vandaag met klanten, relaties en collega’s te mogen delen”, zegt de trotse Operations Manager van het hotel, Natasja Visser.

Directeur Ontwikkeling bij NS Paul Rutte: “Hotelgasten en zakenmensen zorgen door hun aanwezigheid voor meer levendigheid in onze stationsomgeving en dat past bij de uitstraling die gemeente en NS willen bereiken”.

Tijdens de officiële opening werd de band tussen het Apollo Hotel Breda City Centre en de Nederlandse Spoorwegen aangehaald. Regio Directeur van Apollo Hotels & Resorts Robert Teulings nam een toepasselijk geschenk van de NS in ontvangst: een reisscherm met actuele informatie voor treinreizigers.

Over Apollo Hotel Breda City Centre
Apollo Hotel Breda City Centre is een 4-sterrenhotel, gevestigd in het voormalige postkantoor, direct gelegen naast het centraal station Breda. De nieuwe hotelvleugel omvat 48 Deluxe kamers, 5 moderne conferentiezalen tot 200 personen en ruime breakout faciliteiten. In het najaar van 2009 is de volledige begane grond van het bestaande gebouw gerenoveerd, w.o. de receptie en lobby, de bar, het ontbijtrestaurant en het à la carte restaurant. Inclusief de uitbreiding biedt het hotel 88 comfortabele kamers.

Over Apollo Hotels & Resorts®
Apollo Hotels & Resorts is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. Iedere vestiging is volkomen uniek, met een eigen karakter, invulling en sfeer. Absoluut een bron van inspiratie voor een gastvrij verblijf. Wat alle hotels en resorts met elkaar verbindt, is het respect voor de kernwaarden, de drie pijlers: True Spirit, Hospitality (ware ontvangstkwaliteit) en Couleur Locale.

De keten exploiteert momenteel twaalf bedrijven, waaronder het bekende wellnessresort Thermae 2OOO in Valkenburg, Crowne Plaza Den Haag Promenade, het onlangs toegevoegde Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach en natuurlijk het Apollo Hotel Breda City Centre.

Over NS
NS is in Nederland de grootste reizigersvervoerder op het spoor. De treinen van NS houden Nederland mobiel. Per dag bereiken ruim 1,1 miljoen NS-klanten hun bestemming zonder files of parkeerproblemen. De elektrische treinen van NS zijn een zeer energie- en klimaatvriendelijk vervoermiddel met een lage CO2-uitstoot. Op de 381 stations biedt NS een scala aan voorzieningen om de reizigers van dienst te zijn.

< Terug naar nieuwsoverzicht