Reserveer nu

Apollo Hotel Almere City Centre ontvangt eerste gast

Apollo Hotel Almere City Centre ontvangt eerste gast

Gewapend met een reusachtige bos bloemen, een fles Champagne en een trotse lach om de mond, stond Maarten van Nigtevegt, directeur van het vandaag geopende Apollo Hotel Almere City Centre, bij de entree van het hotel zijn eerste gast op te wachten. De heer Erik Pieters, piloot bij KLM, was de gelukkige die blij verrast werd: zijn overnachting werd hem gratis aangeboden! 

De laatste dagen voor de opening is koortsachtig gewerkt om de laatste plooien glad te strijken. “Omdat men tot vorige week nog bezig was met de afwerking van het gebouw, kon ook het interieur niet eerder worden geleverd. Apollo Hotel Almere City Centre beschikt over 117 design kamers, een bar/lounge, het trendy foodconcept `SaladaSamba` en zaalruimte: u kunt u zich voorstellen welke toeren we hebben moeten uithalen om vandaag te kunnen openen”, aldus Van Nigtevegt, aan wiens gezicht niets is te merken van enige vorm van stress. 

Glimlachend verhaalt hij “Natuurlijk hebben we met alle medewerkers een huzarenstukje geleverd, maar dankzij een minutieuze planning en de beste medewerking van onze leveranciers wisten wij wat ons te wachten stond”. Op de vraag of er dan helemaal niets verkeerd is gegaan lacht hij “U moest eens weten!”. Hoewel de gasten reeds van harte welkom zijn in Apollo Hotel Almere City Centre, zullen er nog de nodige puntjes op de spreekwoordelijk “i” gezet worden de komende tijd. 

Kennismakingsaanbieding 
Het restaurant, dat luistert naar de naam SaladaSamba, is een bruisende plek, vol energie, waar je naast culinair ook artistiek in de watten wordt gelegd. Het interieur is hip en kleurrijk, met neonlichten, kunst en muziek. De Samba zit hem in de Plancha; kraakverse ingrediënten gaan even kort op een hete plaat en krijgen hier precies de juiste bite.

De inwoners van Almere worden van harte uitgenodigd kennis te maken met dit bijzondere concept: “Tot 31 augustus kan men super aantrekkelijk ervaren wat SaladaSamba inhoudt: ons driegangen kennismakings-menu kost dan slechts € 17,50 p.p.”, aldus hoteldirecteur Maarten van Nigtevegt.

< Terug naar nieuwsoverzicht