Reserveer nu

Apollo Hotel Almere City Centre Official sponsor van Almere Business Run

Apollo Hotel Almere City Centre Official sponsor van Almere Business Run

Almere, 30 mei 2010 - Vandaag vond de Almere Business Run plaats, met als official sponsor het Apollo Hotel Almere. “Wij zijn blij met dit soort evenementen in het stadshart van Almere, het geeft niet alleen een plaatselijke maar zeker ook een landelijke bekendheid”, aldus Marco van der Aa, General Manager van het Apollo Hotel.

De Almere Business Run is een estafetterun voor bedrijventeams van drie deelnemers. Per team werd een halve marathon gelopen rondom het Weerwater, wat neerkomt op 7km per deelnemer.

Als officiele sponsor heeft het Apollo Hotel Almere City Centre een aantal zalen ter beschikking gesteld waar de deelnemers van de Businessrun hun startnummers konden ophalen en eventuele eigendommen achterlaten. Na afloop van de run stond de loungebar open voor VIP’s en speciale genodigden. In de speciaal ingerichte VIP-lounge kwamen sponsoren en deelnemers aan de run bijeen voor de prijsuitreiking onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens werd onder de deelnemers van de run een gratis overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt in het Apollo Hotel verloot. Onlangs de vele regen was de 1e Almere Businessrun een groot succes en kijkt het Apollo Hotel alvast uit naar volgend jaar!

< Terug naar nieuwsoverzicht