Reserveer nu

Anna Pruijn nieuwe GM van Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam

Anna Pruijn nieuwe GM van Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam

Amsterdam, 4 januari 2016 – Anna Pruijn is maandag gestart als nieuwe General Manager van Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. Zij volgt Gönül Uyanik op die een nieuwe uitdaging buiten de keten heeft gevonden. Anna Pruijn is verheugd: “Nu het fundament van Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre stevig staat ga ik terug naar mijn roots”.

Anna Pruijn startte haar carrière bij Apollo Hotels & Resorts in 2010 als Front Office Manager bij het Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. Door haar enthousiasme en gastgerichtheid werd ze meteen aangemoedigd om mee te doen met de Apollo Masterclass om uiteindelijk door te groeien als General Manager. In 2012 hielp ze om tijdens en na de pre-opening van Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre een sterk Front Office team op te zetten. De afgelopen twee jaar heeft ze actief een steentje bijgedragen aan de kwaliteit van het hotel in de functie Room Division Manager.

Haar nieuwe uitdaging brengt haar dus weer terug naar haar roots, Best Western Apollo Museumhotel Amsterdam. “Ik streef ernaar om samen met het team de kwaliteit en gastgerichtheid in het hotel naar een nog hoger niveau te tillen. Dat ik in de hoofdstad mijn passie voor gastvrijheid uit mag dragen zie ik als een enorme inspiratie en uitdaging voor het nieuwe jaar. Ik kan niet wachten om te starten”.

Over Apollo Hotels & Resorts
Apollo Hotels & Resorts (www.apollohotelsresorts.com) is een keten van 13 kwaliteitshotels en resorts in Nederland. Naast het eigen merk Apollo Hotels & Resorts, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre met Floor17.

< Terug naar nieuwsoverzicht