Reserveer nu

Amsterdam heeft de primeur!

Amsterdam heeft de primeur!

Amsterdam, maart 2012 – De bouw is nog in volle gang, maar de contouren zijn zichtbaar in de stad en het management is bekend. Hotelgroep Apollo Hotels & Resorts opent op 1 augustus 2012 een gloednieuw hotel aan de Staalmeesterslaan te Amsterdam. Het Ramada Apollo Amsterdam Centre is niet alleen het enige Ramada hotel van Nederland, het wordt tevens het grootste Ramada Hotel van Europa. Het imposante gebouw is gelegen aan de Amsterdamse ring en beschikt over een uitstekende verbinding naar het hart van de stad en luchthaven Schiphol.

 

Volledige transformatie
Nog vijf maanden en het grootste Ramada hotel van Europa is een feit. De conversie van een immens kantoorpand naar een luxueus hotel is in volle gang. Het gebouw met een oppervlakte van 33.000 m2 ondergaat op dit moment een volledige transformatie. Ramada Apollo Amsterdam Centre richt zich zowel op de zakelijke als toeristische bezoeker. Met 446 luxueuze kamers en suites, 8 state of the art vergaderzalen, luxe sauna- en fitness voorzieningen, restaurant, skybar, en 300 overdekte parkeerplaatsen biedt Ramada Apollo ongeëvenaarde service en faciliteiten. Alexander Kluit, Business Area Manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre laat weten: ‘Hergebruik van oude gebouwen is een uitdagende ontwikkeling, zeker in de hotellerie. De huidige economie leidt op het moment tot veel leegstaande grote kantoorpanden, uitermate geschikt voor conversie naar een hotel. Een mooie uitdaging, eentje die dan ook gestaag voortzet’.

The sky is the limit; Floor17 verwelkomt Richard Matulessy
Met de opening van Floor17, de stijlvolle skybar op de zeventiende verdieping van het hotel is Amsterdam een absolute hotspot rijker. Met een adembenemend 360 graden uitzicht geniet je hier op spectaculaire wijze van Amsterdam. De stijlvolle bar wordt dé ideale hotspot voor de after work drinks op vrijdag wanneer er een live DJ optreedt. Uiteraard kun je er de hele week terecht voor een uitgebreide keur aan cocktails en uitstekende barfaciliteiten. Niemand minder dan Executive Chef Richard Matulessy heeft de leiding over het keukenteam van Floor17. Matulessy is negentien jaar lang Executive Chef van het Amstel Hotel geweest. ‘Wij zijn dan ook zeer trots op zijn komst bij ons hotel’, aldus Kluit.

< Terug naar nieuwsoverzicht