Reserveer nu

Smaakvolle samenwerking Lindenhoff en Floor17

Smaakvolle samenwerking Lindenhoff en Floor17

Amsterdam, 26 september 2014 – Voor liefhebbers van ambachtelijk en lekker eten is het feest op 13 november. Executive Chef Richard Matulessy en zijn brigade van Floor17 hebben de handen ineen geslagen met boerderij Lindenhoff voor een nieuw culinair evenement in Amsterdam West.

Voor circa 100 fijnproevers wordt er op donderdag 13 november een 7-gangen diner geserveerd in Floor17 met als basis het Baambrugs big. Al wroetend in de modder groeien de biggen op in de natuurlijke omgeving Baambrugge. Op 13 november is dit even anders. Deze avond lopen er een aantal biggen rond op de 17e etage van Ramada Apollo Hotel Amsterdam. Naast het diner kan men namelijk een culinaire ontdekkingstocht maken op de markt van Lindenhoff. Op deze mini boerderij beschrijven de Lindenhoff experts de ingrediënten, herkomst en productieprocessen die hun oeroude ambacht in ere houden.

De gedeelde passie voor authentieke smaken zoals de natuur die bedoeld heeft vormt de basis van deze samenwerking. “Koken met de producten van Lindenhoff is een écht walhalla voor de fijnproever. We beschouwen hen niet enkel als een leverancier maar als vakgenote en sparringspartner om wisselende menu’s te creëren met de beste ingrediënten van de dag”. Aldus Richard Matulessy, Executive Chef van Restaurant Floor17. 

Meer informatie/reserveringen via www.floor17.nl/lindenhoff

< Terug naar nieuwsoverzicht