Reserveer nu

Apollo Hotels & Resorts lanceert mobiele website

Apollo Hotels & Resorts lanceert mobiele website

Amsterdam, 18 juni 2012 – Apollo Hotels & Resorts lanceert mobiele website voor een betere gebruikerservaring. De mobiele website m.apollohotelsresorts.com is speciaal geoptimaliseerd voor gebruik op een klein scherm.

De website bevat een overzichtelijke menustructuur met beknopte informatie over de hotels, faciliteiten, foto’s, contactgegevens en de mogelijkheid om online een reservering te maken. Daarnaast voegt Apollo als extra het tabblad ‘omgeving’ toe, om bezoekers ook tijdens hun verblijf te inspireren met bezoekerstips in de nabije omgeving van de hotels. De duidelijke menustructuur moet zorgen voor een snelle navigatie en een hogere conversie.

“Doordat mobiel internet gebruik de afgelopen jaren sterk is toegenomen, is er een andere informatie behoefte ontstaan. Bezoekers van mobiele websites maken gebruik van lagere download snelheden en bevinden zich in een andere fysieke omgeving. Met het lanceren van de mobiele website hopen wij zo goed mogelijk in te spelen op deze behoefte, door alleen relevante informatie beknopt weer te geven”, aldus Tamara Oppedijk, Marketing & Communications Manager van Apollo Hotels & Resorts.

< Terug naar nieuwsoverzicht