Reserveer nu

2e Seabottom Jazz on Sunday met Træben

2e Seabottom Jazz on Sunday met Træben

Lelystad, 18 januari 2011 – Samen met Jazz-i organiseert het Apollo Hotel Lelystad City Centre op zondag 23 januari de 2e 'Seabottom Jazz on Sunday'. De eerste met muziek van Parisien, eind november was een succes. Nu is de beurt aan de Deens-Nederlandse formatie Træben. Hun optreden begint om 15.30 uur. Op deze wijze hoopt het Apollo Hotel Lelystad City Centre wederom iets toe te voegen aan Lelystad. Op 27 februari volgt een derde concert.

Wat heeft Cornelis Vreeswijk met jazz te maken? Tijdens dit concert heel veel , want Træben - bestaande uit de Deense musici Jens Larsen op gitaar & saxofonist Søren Ballegaard naast de uit Nederland afkomstige contrabassist Olaf Meijer & drummer Klaas van Donkersgoed - spelen o.a. eigen jazzbewerkingen van de deze in Scandinavië nog immer zeer gevierde componist/zanger , die veel meer gemaakt heeft dan het in Nederland bekende 'De nozem en de Non' Daarnaast spelen ze andere bijzondere jazzcomposities: een mix van de ritmische wereldjazz en de melodische Scandinavische folksongs. Aansprekende, ongekunstelde en oprechte muziek waar het speelplezier vanaf straalt.

Kaarten kosten 10,00 euro en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de receptie van het Apollo Hotel Lelystad, Agoraweg 11, Tel. 0320-242444. Meer informatie: www.apollohotelsresorts.com/lelystad, www.seabottom-jazzfestival.nl en www.traeben.com

Het Apollo Hotel Lelystad City Centre is bijzonder verheugd met deze voorstelling aangezien het bijdraagt aan één van de drie peilers van Apollo Hotels & Resorts, namelijk Couleur Locale. Apollo Hotel Lelystad City Centre is een modern hotel met 86 kamers, 5 vergaderzalen en Tapas bar “EXQI’s” Bar & Terrace.

< Terug naar nieuwsoverzicht