Reserveer nu

2e editie ‘Race To The Top’

2e editie ‘Race To The Top’

Amsterdam, 17 augustus 2013 – URBANICS Amsterdam en Ramada Apollo Amsterdam Centre organiseren op 7 september 2013 voor de tweede keer de RACE TO THE TOP. 19 verdiepingen en maar één doel: zo snel mogelijk boven komen. En dat 3 keer.

Op 7 september worden de deelnemers en masse mentaal en fysiek door Urbanics voorbereid op de strijd die ze gaan leveren. Om 16.00uur zal het startschot luiden en de eerste trappenloper van start gaan. De race start op de parkeerplaats van Ramada Apollo Amsterdam Centre waarna de deelnemers een parcours door het hotel met maar liefst 19 verdiepingen omhoog afleggen, de gangen passeren van de bovenste verdieping en door het tweede trappenhuis weer naar beneden gaan. Dit parcours wordt in totaal drie keer afgelegd, eindigend op Floor 17.

Floor 17 verwelkomt de trappenlopers en zorgt dat er een welverdiend verfrissend drankje en gezonde snacks klaar staan. De tijdregistratie wordt met behulp van chips uitgevoerd, zodat de deelnemers direct inzicht hebben in hun nettotijd en de winnaars ter plekke bekend gemaakt kunnen worden. De snelste man en vrouw winnen beiden een relax weekend in één van de Apollo Hotel & Resorts voor 2!

Deelname aan RACE TO THE TOP is € 5,-. Aanmelden voor het evenement via www.urbanics-amsterdam.nl/race-to-the-top of info@urbanics-amsterdam.nl.

Kijk voor meer informatie op www.urbanics-amsterdam.nl of www.Floorseventeen.com

< Terug naar nieuwsoverzicht