Inloggen

Hotels

Apollo Hotels & Resorts biedt vergaderaccommodaties voor zowel kleine als grote groepen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en naar wens ingericht met de benodigde audiovisuele apparatuur om efficiënt te kunnen vergaderen. 

Op zoek naar een zakelijk arrangement om te vergaderen bij een van onze hotels? Selecteer een hotel om alle beschikbare vergaderfaciliteiten en arrangementen te bekijken.

 • Vergaderen

  Apollo Hotel Almere City Centre

  Almere is groot, modern, trendy, levendig en altijd in beweging. Het Apollo Hotel Almere City Centre is gevestigd in het hart van het centrum, direct naast de stadsschouwburg en op loopafstand van vele winkels en de megabioscoop.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Apollo Hotel Breda City Centre

  Apollo Hotel Breda City Centre, een 4-sterren hotel, gelegen in het sprankelende hart van het historische stadscentrum van Breda.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Crowne Plaza Den Haag - Promenade

  Een bijzonder en persoonlijk welkom in ons Crowne Plaza Den Haag - Promenade Hotel; een 5-sterren hotel, prachtig gelegen aan de rand van Scheveningen in een oase van rust en groen
  Meer info >

 • Vergaderen

  Apollo Hotel De Beyaerd

  Apollo Hotel De Beyaerd is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen op landgoed De Trippenmaker, direct tussen Harderwijk en Nunspeet, op slechts 5 minuten afstand van het Veluwemeer.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Apollo Hotel Lelystad City Centre

  Het 4-sterrenhotel is door de centrale locatie goed te bereiken vanuit Amsterdam, Almere en Utrecht. Lelystad ligt in het hart van het voormalig Zuiderzee-gebied, te midden van tal van historische stadjes rondom het IJsselmeer.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Apollo Hotel Utrecht City Centre

  Utrecht is bekend van de beroemde Domtoren, de pittoreske grachten, prachtige gebouwen, een bruisend winkelhart, bijzondere uitgaansmogelijkheden en een unieke historie.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Apollo Hotel Papendrecht

  Vanuit Papendrecht kunt u gemakkelijk cultuur snuiven in Dordrecht, de oudste stad van Nederland, rustig fietsen door de Alblasserwaard of kanovaren in de Hollandse Biesbosch.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Thermae 2OOO

  Midden in het dromerige Zuid-Limburgse heuvelland vindt u Thermae 2OOO. Een van de weinige plekken in Nederland waar u volop kunt genieten van de verfrissende, verzorgende kracht van oergezond, thermaal water.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Apollo Hotel Groningen

  Apollo Hotel Groningen is alles wat u niet verwacht van Apollo Hotels & Resorts. Het hotel is gevestigd in La Liberté, een prominent gebouw in de skyline van Groningen, ontworpen door de Franse top architect Dominique Perrault.
  Meer info >

 • Vergaderen aan de grachten

  Wyndham Apollo Hotel Amsterdam

  Wyndham Apollo Hotel Amsterdam gelegen op een prachtige locatie in het groene Oud-Zuid, op de enige plek in de stad waar 5 grachten samenkomen.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Ramada Apollo Amsterdam Centre

  Ramada Apollo Amsterdam Centre bevindt zich op een A-locatie in onze hoofdstad. Het imposante hotel is gelegen aan de Amsterdamse ring, direct aan het groene Rembrandtpark.
  Meer info >

 • Vergaderen

  Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach

  Holiday Inn IJmuiden Seaport Beach is prachtig gelegen op een unieke locatie aan de Nederlandse kust, op slechts 150 meter van het Noordzee strand en omsloten door het Kennemermeer en de Jachthaven.
  Meer info >

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte Italiaanse maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Het authentieke vakmanschap herkent u direct in de materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.

Uitgebreide informatie kunt u vinden op de website van Misura Sartoria.

 

 

 

gratismaatpak.com is een initiatief van Apollo Hotel & Resorts.
Meer informatie over onze hotels vindt u hier

Join the conversation