Inloggen

Hoe werkt het

Een bijeenkomst bij Apollo Hotels & Resorts is altijd maatwerk. In nauw overleg worden de exacte wensen besproken over bijvoorbeeld de zaal, de service, audiovisuele ondersteuning, speciale breaks en de culinaire invulling. Deze worden vervolgens vlekkeloos uitvoerd met oog voor detail. Dat geldt ook voor het Italiaanse vakmanschap, waarmee de meesterkleermakers van Misura Sartoria hun handgemaakte kostuums voor dames en heren afwerken.

Als u een evenement, vergadering of andere bijeenkomst ter waarde van € 5.000,- bij een van de Apollo Hotels & Resorts organiseert, kunt u een prachtig maatpak claimen. Het enige dat u hoeft te doen is uw offerte factuur ter waarde van € 5.000,- of meer in te dienen. Hierna ontvangt u een voucher ter waarde van € 499,- die u kunt besteden bij Misura Sartoria.

Vraag nu gratis een offerte aan, reserveer uw bijeenkomst en laat een prachtig maatkostuum aanmeten!

Misura Sartoria

Misura creëert, voor zowel man als vrouw, tot in detail uitgewerkte Italiaanse maatkleding, die past bij uw persoonlijkheid. Het authentieke vakmanschap herkent u direct in de materialen, werkwijze en advies. Misura laat u graag zien wat maatkleding voor u persoonlijk kan betekenen.

Uitgebreide informatie kunt u vinden op de website van Misura Sartoria.

 

 

 

gratismaatpak.com is een initiatief van Apollo Hotel & Resorts.
Meer informatie over onze hotels vindt u hier

Join the conversation