Nederlandse Veteranendag: nationaal defilé, muziek en actie!

Door Apollo Hotels | 24-06-2016

In Den Haag vieren we morgen de Nederlandse Veteranendag. De jaarlijkse dag waar we de kans krijgen alle militairen te bedanken voor hun dienst voor de vrede. Een statige dag zonder actie? Helemaal niet!

De Koning opent de dag in de Ridderzaal en bedankt de veteranen met een medaille. De besloten plechtigheid volg je via de livestream op het Malieveld. Na het officiële programma start de actie, zorg dat je om 13.15 aanwezig bent! 5.000 militairen marcheren door de binnenstad, gevold door moderne legervoertuigen. Hét moment om alle militairen te bedanken.

Must: draag tijdens het defilé een witte anjer. Het symbool van erkenning en waardering!

Na dit defilé kun je door naar het Malieveld. Toegang is gratis. Kinderen ontdekken hier met de vliegsimulator en klimmuur van alles over de wereld van defensie. De hele dag treden er ook artiesten op. Met als klap op de vuurpijl een optreden van O’GNE met de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’. Een mooie afsluiting van de dag!

Bekijk hier het hele programma van de Nederlandse Veteranendag 2016.

Overnachting bijboeken? Crowne Plaza Den Haag – Promenade ligt op 10 minuten afstand van het Malieveld. 

Lees meer

Lachen, Gieren, Smullen!

Door Apollo Hotels | 31-05-2016

Een onvergetelijk avondje uit op een van de meest populaire plekken van Nederland, dat klinkt toch goed? Op de Pier in Scheveningen is sinds kort een nieuwe hotspot te vinden: Tasty Comedy. Chefkok Ramon Beuk en comedian Jörgen Raymann zorgen iedere vrijdag en zaterdagavond voor een lachwekkende en compleet verzorgde avond uit met een panoramisch uitzicht op zee.

Lees meer

De SAIL van het Noorden

Door Apollo Hotels | 20-05-2016

Dat SAIL Amsterdam elk jaar een spectaculair evenement  is, is voor de meesten wel bekend. Maar wist je  ook dat er in Noord Nederland na 7 jaar weer een SAIL evenement wordt georganiseerd? DelfSail!

Lees meer

Geef de vrijheid door!

Door Apollo Hotels | 03-05-2016

Soms vergeten we allemaal wel eens dat vrijheid niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Veel mensen zijn dit jaar gevlucht met gevaar voor eigen leven uit oorlogsgebieden in onder andere Syrië en Afghanistan. Maar ook de aanslagen in Parijs en Brussel en de angst die veel mensen daardoor ervaren laten ons zien hoe kostbaar vrijheid is. Laten we daarom 5 mei samen stilstaan bij het belang van de vrede en de vrijheid samen vieren.

Lees meer

Jazz Festival Breda

Door Apollo Hotels | 21-04-2016

Van 5 tot en met 8 mei is het weer zover, de 46e editie van het Jazz festival in Breda! Tijdens het complete hemelvaartsweekend verandert de binnenstad in een muzikaal feest. Van besloten optredens in de Spiegeltent tot Jazzmuzikanten op 16 podia door de hele binnenstad. Jazz Festival Breda is hét moment voor een weekendje weg! 

Lees meer

Gaat er niks boven Groningen?

Door Apollo Hotels | 14-04-2016

Denk je aan Groningen dan denk je al snel aan de typisch noordelijke nuchterheid, de Martinitoren en de vele kroegen en cafés die de stad rijk is. Groningen is een echte studentenstad met in totaal bijna 50.000 studenten, een kwart de Groningers is dus student. Door dit bruisende studentenleven is het in Grunn altijd wel tijd voor een feestje!

Lees meer

Tips voor Koningsdag 2016

Door Apollo Hotels | 08-04-2016

Voor sommigen is het nog even wennen, maar op 27 april is het alweer Koningsdag. Ontvlucht jij dit jaar alle oranjegekte of sta je vooraan bij de oudhollandse spellen en het koekhappen? De oranje kledingstukken zijn alweer in de winkels te vinden en de vrijmarktartikelen worden van zolder gehaald. Waar ben jij deze Koningsdag te vinden?

Lees meer

Alles over... Food festivals

Door Apollo Hotels | 24-03-2016

Het is weer lente en dat betekent het food festival seizoen weer is begonnen. De afgelopen jaren is de populariteit van food festivals enorm gestegen en daarom is er dit jaar in bijna elke stad wel een festival te vinden.

Lees meer

Terug in de tijd in de Nassaustad

Door Apollo Hotels & Resorts | 18-03-2016

Breda staat bekend als een gezellige stad waar je na het shoppen lekker neer ploft op een terras of geniet in een de vele restaurants en bars. Wil je Breda een keer op een andere manier ontdekken? Lees dan onderstaande tips. Naast uitgaan, shoppen en eindeloos relaxen heeft Breda namelijk nog meer te bieden!

Lees meer

Spring Break!

Door | 11-03-2016

Spring Break is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. Elk jaar gaan twee miljoen Amerikaanse studenten op pad tijdens hun Spring Break. Hét moment om bij te komen van de zware studie en los te gaan op de beste feesten. 

Lees meer
1 2 3 4 5 ... 34