Reserveer nu
Apollo Hotels & Resorts voor een betere wereld!

Apollo Hotels & Resorts voor een betere wereld!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en daar spelen wij bij Apollo Hotels & Resorts graag op in. Wij zijn dan ook heel trots dat een groot aantal van onze hotels inmiddels een Green Key certificaat op zak heeft of druk bezig is om deze binnenkort in ontvangst te nemen. Green Key is hét internationale keurmerk voor organisaties in de toerisme- en recreatiebranche. 

Binnen onze organisatie streven wij ernaar een duurzame bedrijfsuitvoering toe te passen zonder in te leveren op de kwaliteit en het comfort van uw verblijf. Middels deze pagina willen wij u informeren over de verschillende inspanningen binnen Apollo Hotels & Resorts voor een betere wereld.

Green Key Brons
Apollo Hotel Utrecht City CentreApollo Hotel Lelystad City Centre en Apollo Hotel De Beayerd zijn in het bezit van het Green Key Brons certificaat. Zij intensiveren onder andere het scheiden van afval en hebben het ontbijtbuffet aangepast met duurzame producten. Tevens hebben beide hotels een speciaal Green Key team welke zich richten op het duurzaam maken van verschillende aspecten binnen het hotel.

Green Key Zilver
Binnen onze organisatie zijn 2 hotels in het bezit van een Green Key zilver certificaat. Zo is Apollo Hotel Almere City Centre in gesprek met toeleveranciers om de samenwerking op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen te versterken en speelt bij Apollo Hotel Papendrecht maatschappelijk verantwoord ondernemen tevens een belangrijke rol. Niet alleen op het gebied van schone energie, maar ook wat betreft de kwaliteit en service die zij bieden aan de gasten en leveranciers.

Green Key Goud
Ramada Apollo Hotel Amsterdam Centre en is de trotse eigenaar van Green Key Goud als ook het energie label B. Het hotel heeft niet alleen 80% LED verlichting en een eigen Green Key coördinator, ook zamelt het hotel het afval gescheiden in en heeft het energiezuinige installaties voor koel- en ventilatiesystemen. Ook Apollo Hotel Breda City Centre heeft onlangs Green Key Goud mogen ontvangen.

Join the conversation!