Reserveer nu

Beste Prijs Garantie

Transparant, duidelijk en betrouwbaar
Apollo Hotels & Resorts biedt volstrekte helderheid. Bij ons vindt u geen verborgen, prijsverhogende kosten en op elk moment van de dag kunt u via onze website de best beschikbare prijs zonder reserveringskosten boeken. Gegarandeerd!

In de praktijk 
Beste Prijs Garantie betekent dat wanneer u een lager tarief treft op een andere website met gelijke voorwaarden en binnen 2 uur van het moment van reserveren, u ons via het Beste Prijs Garantie Claimformulier op de hoogte stelt. U ontvangt dan niet alleen het lagere tarief, maar tevens een extra korting van 25%! 

Hoe gaat u te werk?

Stap 1:
U treft (binnen twee uur na het maken van uw reservering op www.apollohotelsresorts.com) een lager kamertarief aan met gelijke voorwaarden voor hetzelfde hotel, kamertype, datum en verblijfsperiode.

Stap 2:
Maak een print screen afbeelding van de aanbieding welke u, indien gevraagd, kunt overhandigen.

Stap 3:
Vul het “Beste Prijs Garantie – Claim formulier” in op deze webpagina en verstuur het naar ons.

Het desbetreffende hotel zal binnen 24 uur reageren om te bevestigen of de door u gevonden aanbieding lager is dan de door ons aangeboden prijs. Bij het uitzonderlijke geval dat de op de website weergegeven prijs hoger is, dan wordt de door u gevonden prijs in rekening gebracht met nog eens 25% extra korting op de totaalfactuur. 

In welk hotel heeft u uw reservering gemaakt?


Velden met een * zijn verplicht
Sluiten