Reserveer nu
Promenade Health Club & Spa

Promenade Health Club & Spa

In juli 2012 heeft de nieuwste spa en wellness van Den Haag haar deuren geopend; de Promenade Health Club & Spa. Heerlijk relaxen in de sauna, u uitleven in de fitness of verwend worden met een schoonheidsbehandeling? Dan bent u bij Promenade Health Club & Spa aan het goede adres!

Faciliteiten
De hyper-moderne Promenade Health Club & Spa heeft een oppervlakte van 900m2 en beschikt over diverse behandelruimtes, fysiotherapie, kapper, zwembad, fitness, relaxruimtes en meerdere sauna’s. Er wordt gebruik gemaakt van de beste natuurlijke producten van AVEDA, gemaakt van pure bloemen- en plantenextracten.

Professionele verzorging
Onze professionele therapeuten en personal trainers zorgen voor de best mogelijke work-out of behandeling, aangepast op uw persoonlijke wensen en behoeften. In de behandelruimtes kunt u genieten van diverse behandelingen. Variërend van een hot-stone massage en gezichtsbehandeling tot de ultieme hamam ervaring door één van onze professionele saunameesters. U komt volledig tot rust in één van de 4 sauna’s; infrarood, Finse sauna, stoombad of buitensauna.

Sportief
Bent u op zoek naar een actieve work-out? Dan kunt u terecht in de fitnessruimte, welke is voorzien van o.a. de beste Technogym apparatuur en gewichten. Onze personal trainers bespreken graag uw persoonlijke trainingsdoelen. Conditie opbouwen, afvallen of de Marathon van New York? Samen werken we aan uw doel! Tevens geven onze trainers persoonlijk advies en bestaat er de mogelijkheid tot Yoga lessen of zelfs zwemles.

Groepslessen op maat
Wilt u uw meeting of heisessie een sportieve invulling geven? Speciaal voor groepen die bij Crowne Plaza Den Haag – Promenade verblijven bieden wij pakketten op maat; wilt u een energizer om uw meeting een boost te geven of begint u de dag liever met een TaiChi sessie in het park om de juiste balans te vinden? Op basis van uw wensen en uw beoogde resultaat stellen wij een korte break of een uitgebreid programma samen.

Geniet na uw behandeling, training of ontspanningssessie van heerlijke sappen, smoothies of gezonde salades in de gezellige bar-lounge.

De Promenade Health Club & Spa biedt plaats aan een beperkt aantal abonnees. Hotelgasten van Crowne Plaza Den Haag – Promenade kunnen gratis gebruik maken van het zwembad en de fitness.

Join the conversation!