Reserveer nu

5 sterren hotel

Wilt u genieten van de uitgebreide luxe en comfort van een 5 sterren hotel? Crowne Plaza Den Haag – Promenade is het enige 5 sterren hotel van Apollo Hotels & Resorts. Het luxe hotel is prachtig gelegen op de rand van Scheveningen en het centrum van Den Haag. Voor een bezoek aan de Hofstad met 5 sterren luxe zal het u in Crowne Plaza Den Haag – Promenade aan niets ontbreken. 

Comfort van een 5 sterren hotel

5 sterren Crowne Plaza Den Haag HotelCrowne Plaza Den Haag – Promenade is in 2012 volledig vernieuwd met 174 hotelkamers, 8 state-of-the-art vergaderzalen en 900m2 wellness direct onder het hotel. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten en hebben gratis Wifi in het gehele hotel. Het 5 sterren hotel beschikt tevens over eigen ruime parkeergelegenheid direct voor het hotel. 

Bekijk hotel >

 

Extra 5 sterren luxe met een suite

Luxe Club Kamer Crowne Plaza Den Haag promenadeWilt u nog nét dat beetje extra luxe voor uw 5 sterren hotel verblijf? Reserveer dan een upgrade naar een royale Club kamer, Junior Suite of zelfs Prominential Suite. Het zal u dan werkelijks aan niets ontbreken. De Junior Suites heeft een oppervlakte van 68m2 en beschikken over een balkon over de gehele breedte van de suite. Daarnaast heeft de suite een apart slaap- en woongedeelte. 

Bekijk luxere kamers >

Promenade Health Club & Spa

Promenade Health Club van het 5 sterren Crowne Plaza Den Haag Promenade HotelHotelgasten van Crowne Plaza Den Haag – Promenade kunnen gratis gebruik maken van de Promenade Health Club & Spa, direct onder het hotel. Voor heerlijk relaxen in de sauna, uitleven in de fitness of verwend worden met een schoonheidsbehandeling bent u dus bij dit 5 sterren hotel aan het goede adres. Indien gewenst kunnen de professionele therapeuten zorgen voor een behandeling of work-out aangepast op uw persoonlijke wensen of behoefte. 

Lees meer over Promenade Health Club >

Brasserie Brut

Brasserie Brut bij Crowne plaza Den Haag PromenadeWilt u tijdens uw hotelverblijf in Crowne Plaza Den Haag – Promenade ook in het hotel dineren? Op de begane grond van het 5 sterren hotel vindt u Brasserie Brut. Een brasserie waar u heerlijk uitgebreid kunt dineren of juist een kwalitatief goede snelle hap kunt gebruiken. Sinds 2015 werkt Brasserie Brut met een nieuwe formule. U kunt meerdere gerechten combineren, welke worden geserveerd op grote drijfhouten planken. Leuk om te delen, of juist om alleen op te eten bij grote trek! 

Bekijk Brasserie Brut >